Om os

Sailing Concept styrker menneskelige relationer gennem sejlads. Så kort kan det siges.

Sailing Concept er en del af Skovshoved Sejlklub, der er en af landets førende sejlklubber. Skovshoved Sejlklub har i snart 100 år dannet rammerne om en sport, som de medlemmer og gæster der har besøgt klubben nærer stor kærlighed til.

De seneste 15 år har vi inviteret virksomheder og organisationer til nogle helt unikke oplevelser på vandet. Denne aktivitet håndteres i Sailing Concept, hvor vores store erfaring med events for virksomheder kombineres med en autentisk begejstring for sejlsport, der vil kunne mærkes af alle deltagere.

Det er vores mål, at alle gæster, som har været en del af et arrangement i Sailing Concept, går fra havnen med en følelse af, at de har fået noget helt specielt med hjem. Det uanset om arrangementet har været med fokus på socialt samvær, teambuilding eller for virksomhedens kunder.

Sailing Concept råder over nogle af de mest erfarne kræfter til at afvikle eventsejlads for virksomheder og afholde stævner på højt internationalt niveau.

Rikke Hallengren

Rikke Hallengren

Varetager salg. Rikke er selv aktiv sejler, og står for at imødekomme jeres ønsker, og skabe rammerne for jeres arrangement hos os. Rikke har stor fokus på, at netop de ambitioner I har, for at komme på vandet i vores matchrace sejlbåde opfyldes, og at I får det maksimale udbytte af et arrangement hos Sailing Concept.

Jan Schlüter

Jan Schlüter

Varetager afvikling. Jan er en meget erfaren sejler med lang erfaring som projektleder af store sejlsportsevents. Jan har siden den spæde start været med til at udvikle konceptet omkring firmasejlads, som det kendes i dag. Det er Jan, der sørger for, at det arrangement der er aftalt, afvikles smidigt og vellykket.

Vores skippere

Vores skippere

Står for det sportslige og at sikkerheden ombord er i top. De såkaldte VIP Skippere er i sagens natur meget erfarne sejlere, hvoraf mange er særdeles succesfulde på kapsejladsbanerne inden for både jollesejlads og matchracing i kølbåde som vores. Der sejles altid med en skipper ombord. Skipperen kan indgå i teambuilding events i større eller mindre grad.